Handleiding OmniFocus 2 voor iOS by The Omni Group

Handleiding OmniFocus 2 voor iOS

By The Omni Group

  • Release Date: 2014-09-12
  • Genre: Management und Mitarbeiterführung
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Is het niet de hoogste tijd voor een betere methode waarmee u uw taken kunt organiseren?

OmniFocus voor iOS brengt diepgaande taakbeheerfuncties van een desktoptoepassing binnen handbereik. Met OmniFocus voor iOS beschikt u over een vertrouwd systeem voor een compleet beheer van uw zakelijk leven, met flexibele weergaveopties, locatiebewustzijn en taakinvoer terwijl u werkt. Houd uw taken bij per project, plaats, persoon of datum. Met OmniFocus voor iOS hebt u altijd uw belangrijke informatie bij de hand, of het nu gaat om een boodschappenlijst, agenda-items die u op het werk wilt bespreken, zaken die u thuis wilt doen… alles wat u nodig hebt.

Maar het is niet omdat het krachtig is, dat het ook gecompliceerd of moeilijk te gebruiken is. In OmniFocus 2 voor iOS hebben we ons intens toegespitst op een nieuwe en gereorganiseerde interface rond uw gegevens… uw taken. En we hebben het eenvoudiger en natuurlijker gemaakt zodat u snel ideeën in en uit de app kunt krijgen.

In de handleiding van OmniFocus 2 voor iOS vindt u de bronnen die u nodig hebt om snel aan de slag te gaan met de nieuwste editie van onze bekroonde productiviteitstoepassing. Maar u hoeft ons niet zomaar te geloven. Download het boek en kijk hoe OmniFocus u kan helpen om uw werk af te handelen.

keyboard_arrow_up