Handleiding OmniPlan 3 voor Mac by The Omni Group

Handleiding OmniPlan 3 voor Mac

By The Omni Group

  • Release Date: 2015-10-07
  • Genre: Computer
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Bedankt voor uw keuze voor OmniPlan als uw partner op de weg naar een beter projectbeheer. Met OmniPlan 3 hebben we elk onderdeel van de app nauwgezet opnieuw bestudeerd om deze nog krachtiger en gebruiksvriendelijker te maken. We hebben ook een massa fantastische functies toegevoegd, van een volledig gemoderniseerde interface met nieuwe, intuïtieve infovensters, de gloednieuwe Netwerkweergave waarmee u uw project kunt weergeven als een diagram van onderling verbonden taken, tot het nieuwe taaktype Vergadering dat u kunt gebruiken wanneer het belangrijk is dat iedereen op één plaats is.

Wanneer uw plannen met meerdere projecten of meerdere gebruikers nodig hebt voor uw doelstellingen, biedt de OmniPlan Pro-upgrade alles wat u nodig hebt. Monte Carlo-simulaties voor het schatten van de tijdige voltooiing van mijlpalen, een nieuwe suite van Verdiende waardeanalysen die budgetten en planningen volgt, permanente dashboards die de controle van meerdere projecten tegelijk bieden en veel meer.

De handleiding is uw gids op uw reis doorheen OmniPlan voor Mac. U zult leren hoe u taak- en bronopbouwen kunt aanpassen voor het visualiseren, onderhouden en vereenvoudigen van uw projecten. Splits taken op, optimaliseer de nodige bronnen, beheer kosten en houd toezicht over uw voortgang. Met de OmniPlan Pro-upgrade krijgt u ook toegang tot functies die u nodig hebt om uw plannen voor meerdere gebruikers en meerdere projecten naar het volgende niveau te brengen. Wanneer u uw werkdag overloopt met OmniPlan, zult u merken dat de app gereed is om samen met u nog beter te werken, dankzij tientallen kleine extra werkmethoden. 

keyboard_arrow_up